Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

WINGS OF FAME

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΑΒΟΡΙΑΖ ΤΟ 1991.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
 ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑ ΟΡΟΦΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥ.ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΟΡΟΦΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΘΝΗΤΟΙ ,ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΕΧΕΙ, ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ .
ΤΗ ΔΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΟΤΣΑΡΤ ,ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ , ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΚΛΠ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΛΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑΥΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΠΟΡΘΜΕΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΤΙΟ ΝΕΚΡΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΦΡΕΣΚΙΑ ΙΔΕΑ ,ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΤΕΡ Ο ΤΟΥΛ.
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου