Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ  ΠΑΟΚ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΛΑΖΑΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ," Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ".


ΥΠΕΡΟΧΟ ?
ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ?

ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ  ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ," ΝΑΙ ,ΝΑΙ  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ "
ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ! ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ?.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ,ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΙΑΣΟΥΝ
ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΖΑΡΕ.
 ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου