Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΜΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ !!!
ΙΔΙΩΣ ΔΕ ΑΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ  ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΟΧΗΜΑ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΗΣΟΥΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ.ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ  "ΓΙ ΑΥΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ". ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΑΡΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΜΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ;ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
 ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ Ο ΜΕΣΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ  ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΩΜΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΩΛΗΤΗ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΩΣ ΓΙΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΙ, ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ ΡΟΣΤΕΡ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ( ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ  ) ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ - ΠΕΝΤΕ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΡΟΣΤΕΡ.
ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ ( Η ΛΕΞΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ) ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...


ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΞΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ " ΡΟΣΤΕΡ, ΟΠΕΝΙΝΓΚ, ΦΙΝΓΚΕΡ ΦΟΥΝΤ "ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΑ ΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΑΛΛΑ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου