Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΤΗΣ ¨ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ¨ ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.
ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΦΥΣΙΚΑ LIFE STYLING  ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ :
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ,Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ;
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ, Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ,ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΣ ΔΡΩΜΕΝΑ Ή ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ , Η ΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ( ΤΖΟΥΛΙΑ ), Η  ΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΡΜΟ ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ,ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 'Η ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΑΛΛΤΡΟΥΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΜΕ  ΣΥΝΤΟΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΙΣΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΑΛΛΕΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ  ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ.
ΜΗΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΑΜΠΩΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ; Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ.
ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕ ΩΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ.ΛΟΓΙΚΟ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ,ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ,ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ, ΕΠΑΙΡΟΜΕΝΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ  ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου