Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010

ΣΒΗΝΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΛΛΕΙΠΕ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΓΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ.

ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΤΤΙΚΑ. ΕΝΑΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΣΥΝΕΔΕΑΝ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΕΕΣΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ, ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.


ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ,ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΝΕΡΑΜΑ.
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΟΣΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ,ΤΩΝ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.


ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΑΝΙΑ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ...
ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ," ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ "
ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου