Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010

BOOKS

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ,ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ 'Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ.ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ " ΚΡΥΣΤΑΛλΛΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ" ΤΟΥ CARLOS FUENTES. ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΒΙΒΛΙΟ. ΘΕΜΑ ΤΟΥ Η ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ ΜΕΞΙΚΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΝΕΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΙΣΜΕΤ.


ΕΝΟΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΕΙΝΑΙ "ΤΑ ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ" ΤΟΥ ΚΑΖΟΥΟ ΙΣΙΓΚΟΥΡΟ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΤΟ "REMNANTS OF A DAY".ΕΔΩ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ.


ΑΠΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ,ΚΟΜΨΑ ΔΟΣΜΕΝΕΣ , ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΡΥΦΩΣΕΙΣ.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΔΥΑΝΥΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ "ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ" ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΕΝΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ.ΕΝΑΣ ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ.
ΔΕ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΙΝ ΝΤΕ ΜΠΟΤΟΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ.
ΑΥΤΑ.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΜΗΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου