Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Ή ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ;

ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΣΤΙΒΑΡΟΣ ,ΠΟΥ ΕΘΕΤΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ, ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΣΚΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΗΧΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ 'Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ ,ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Η ΖΩΗ ΜΑΣ Η ΙΔΙΑ ΕΠΕΝΔΥΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ ΑΠΟ ΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ,ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ( ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ).
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΥΣΙΚΗ.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΑΛΙ, ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΛΕΙΛΙΣΤ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ.
Η ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΠΟΤΕ.
ΕΤΣΙ Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΗ.ΝΟΜΙΜΑ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΑΦΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΑΜΟΙΒΟΜΑΣΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΣΤΑ ΔΙΣΚΑΔΙΚΑΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΗΡΘΑΝ ΕΠΑΊΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΕΙΜ ΣΤΟΡΥ ,ΤΑΛΕΝΤ ΣΟΟΥ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. Ο ΔΕ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ " ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ " ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου