Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗΝ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ,ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,ΟΥΤΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΣΥΜΠΑΝ.
ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΔΙΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΑΡΚΙΣΟΙ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΑΠΛΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΥΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ .ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ, Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ, ΤΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΑΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ, Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΦΩΝΗ .
ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΨΑΧΝΑΝ.
Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΑΥΤΑ. ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου