Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΥΜΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑ.
ΟΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΣΕ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.
ΕΜΕΝΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ Ο ΑΤΤΙΚΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΑ, ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΔΗΓΩ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΩ, ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΒΗΧΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ.
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...

Μεγαλειώδης ουρανος, πηγαίνοντας πρωί από Γέρακα προς Παλλήνη

Το ίδιο σε εξέλιξη


Λίγο πριν τη δευτέρα παρουσία.


Για αλλαγή ένα ηλιοβασίλεμα στο Φάληρο.


Το ίδιο.


Πάλι πρωινό προς Παλλήνη


Είναι τα σχήματα ,είναι τα χρώματα...

Η γέφυρα του σταυρού λίγο πριν τη δύση.

Το ίδιο σε μακρινό.

Και σε ακόμη πιο μακρινό.


Απο την Αγία Παρασκευή.


Προς Παλλήνη. Το περίεργο εδώ είναι αυτό το πορτοκαλί αντικείμενο το οποίο οταν τράβηξα τη φωτογραφία δεν το είχα αντιληφθεί και εμφανίζεται και στην επόμενη φωτογραφία σε άλλο σημείο καθότι το αυτοκίνητο είχε προχωρήσει, πράγμα που αποκλείει την περίπτωση σκουπιδιού στον υαλοπίνακα. .Ισως να είμαι και εγω στην κατηγορία αυτών που μπορούν να πουν , "I 've seen the saucers ".


Μοιάζει για δίσκο, έτσι ;

Ο καλλιτέχνης είχε κέφια. Πανόραμα Παλλήνης


Το αυτόν

a trick of the tale


Οδηγώντας στην Αττική οδό.


Προς το σταυρό.Φοβερή η επιλογή των χρωμάτων!!!

Κάπου στην Αγία Παρασκευή.

Κλείνω ,όπως ξεκίνησα. Πηγαίνοντας προς Παλλήνη. Μια διαδρομή που την κάνω κάθε πρωί και κάθε πρωί καταφέρνει να με συναρπάζει με διαφορετικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου