Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

I INTERNET, THEREFORE I EXIST. (EVEN IF I HAVE STOPPED EXISTING)

Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ,ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΑΜΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ,ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΑΓΩΝΙΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ,ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ,ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ,ΕΝΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΜΑ ,ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ .
Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΘΝΗΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΠΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΤΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ,ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ.
ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ,ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΕ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑ ΤΑ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΕΠΙΖΗΤΩΝΤΑΣ ( ΤΙ ΑΡΑΓΕ ;) ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ,ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΤΙ ΑΛΛΟ.
ΟΜΩΣ  ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΕΞΙΤΗΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK, ΣΤΑ BLOG, ΣΤΟ TWEETER ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ.
ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΤΕΧΝΗ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝ ΖΩΗ Ή ΟΧΙ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΚΑΠΟΤΕ Ο ΝΤΕΚΑΡΤ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΤΟ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ". ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΤΙΓΜΑ. θΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ , "I INTERNET ,THEREFORE I EXIST".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου