Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

LARISSA F.C

ΕΓΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!
Η ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ , Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟ.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ A.E.L  F.C ARENA ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ.
ΑΡΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΝΑ OΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ (ΛΑΤΙΝΙΚΗ )ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΑ ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΕ. ΕΙΠΑΜΕ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΨΟΓΟΙ ΑΓΓΛΟΓΝΩΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ..


ΤΟ ΔΕ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ  CRIMSON PARK   EΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ CRIMSON ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΥΣΣΙΝΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ,ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ.
ΕΤΣΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΒΥΣΣ'ΝΙ ΘΥΕΛΛΑ  ΜΕΤΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ CRIMSON  KATI..
ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΜΕΙΝΕ.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ .
ΠΑΡΑ ΠOΛΥ ΕΥΚΟΛΑ DE,  ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΔΑΦΟΣ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ SUPER LEAGUE ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ,ΤΗ ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΜΕ FOOTBALL LEAGUE.
ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...
ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΞΥΜΩΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΑΡΣΕΝΑΛ, ΤΣΕΛΣΙ, ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 1-1.
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΙΜΗΤΟ " PUT THE KOT DOWN ".
ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ.
ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου