Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ( ΜΕ ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ )

ΥΣΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΗΠΕΙΡΟΥΣ  ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΦΗΓΗΘΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΑΞΕΙΔΙ  ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΤΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ.
ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΑ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ,ΞΕΚΛΕΨΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗ ' ΧΑΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ' ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ.
τριτοκοσμικό Mall

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑΞΗΣ , ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΤΕΛΙΚΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ..
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ,ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗ CHICO XAVIER ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ,ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ  ΜΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΤΕΤΑΙ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ..
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ.

τριτοκοσμικό χωριό

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΥ NOSSO LAR ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ,ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ "ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ " Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ", ΤΟΥ ECKHART TOLLE.
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΤΗ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΖΟΥΜΕ ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΄Η ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ.
ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΗΔΗ ΟΜΩΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΟΦΘΙΝΟΠΩΡΟ, ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ
.ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ.
ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου