Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ( Η ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ), ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΔΟΟΥ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ.
ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΩ.


ΝΑΙ ,ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ, ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.
 ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ. ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ.
ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΙΜΗ ΗΤΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΤΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΙΩΣΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ;
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ, ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΙΚΗ ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙΑΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ.


ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ.
ΓΕΝΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΙ Η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ.
ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΤΗΝΑ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.
ΟΜΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΞΕΦΕΥΓΩ.ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου