Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Ο ΒΙΒΛΙΟΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ

ΦΤΩΧΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

.
ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ " ΤΩΝ Χ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Δ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ. ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ  ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΝΟ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ ,ΤΟ " Σ'ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ, ΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ " ,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ..
ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΟΣΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ.
ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ , ΜΕ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.
Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ,ΑΥΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗ ΘΥΣΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΑ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.


ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ  " ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ " ΤΟΥ SUN TZU ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ, ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΑΡΕΤΟ.
Ο ΜΑΡΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥ.
ΗΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου