Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ , ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.
 Το Φροντιστήριο Λέξη

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ Η ΤΥΧΗ ΕΦΕΡΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΤΟΥ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΜΕ ΕΥΡΥΤΗΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ,ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΚΑΛΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ
 
Ο Γιάννης και η Ρίτα μέσα σε μια τάξη στο χώρο τους

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ ,ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ " ΛΕΞΗ " ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΤΗ ΡΙΤΑ ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΡΕΛΗ .( ΑΛΛΗ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ).
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.

Ο Γιάννης μέσα σε μια τάξη της Λέξης

 ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ www.lexi.gr
ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΕΝΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου